Menu
Your Cart
lančići sa imenom
lančići sa imenom
Lančići sa imenom
10 različitih vrsta pisama latinicom i ћирилицом
Lančići sa dva imena
Lančići sa 2 imena
srebrne ogrlice infiniti
"Infinity" ogrlice
Vrhunska izrada
SREBRO 925
Sav srebrni nakit koji nudimo od 2010. godine na ovom sajtu proizvodi se u našoj radionici, od srebra finoće 925, sa pripadajućim certifikovanim žigom.
Šaljemo sledećeg radnog dana!
Mi proizvodimo sav nakit koji je u ponudi, tako da smo u mogućnosti da gotovo sav nakit šaljemo sledećeg radnog dana! (*osim kod nekoliko proizvoda gde je to posebno naglašeno)
može BILO KOJE ime!
Mi proizvodimo ovaj srebrni nakit, tako da Vam možemo napraviti lančić sa bilo kojim imenom, nadimkom, reči...
Za 3 i više KOMADA nakita pripada Vam 10% popusta!
Lančić Family - Porodica - Mama, Tata, Deca (sin, ćerka) - od jedne do 6 figurica Lančić Family - Porodica - Mama, Tata, Deca (sin, ćerka) - od jedne do 6 figurica
Novo
Model: 4 figurice
U prilici smo da Vam napravimo po želji srebrni lančić model "Porodica" sa brojem figurica po želji i sa redosledom koji Vi izaberete - na raspolaganj..
3600 Dinara
Lančić sa dva imena i detelinom sa 4 lista sa strane
Novo Hot
Model: 54-detelina
Srebrni lančić sa dva imena - jedno ispod drugog - sa detelinom sa četiri lista sa desne strane Ovde možete naručiti srebrni lančić sa dv..
3840 Dinara
"Infinity" Ogrlice - "beskonacnost" - Srebrne ogrlice sa simbolom beskonačnosti i sa jednim imenom po Vašoj želji
Novo
Model: infinity-1-ime
U mogućnosti smo da Vam napravimo "Infinity" Srebrne ogrlice sa 1. imenomSrebrne ogrlice sa simbolom "beskonačnost" i sa jednom imenom sada možete nar..
4500 Dinara
Infinity Ogrlice - beskonacnost - Srebrne ogrlice sa srebrnom pločicom simbola beskonačnosti i sa 2 SLOVA po Vašoj želji
Novo
Model: ogrlica "beskonačnost" sa 2 SLOVA
U mogućnosti smo da Vam napravimo "Infinity" Srebrne ogrlice a sa srebrnom pločicom sa 2 SLOVA !Srebrne ogrlice sa srebrnom pločicom simbola beskonačn..
3300 Dinara
Lančić sa imenom - tanki pisani font
Hot
Model: 53
Lančić sa imenom - tanki pisani font U prilici smo da vam ponudimo još jednu varijantu lančića sa imenom urađen sa pisanim fontom ..
3000 Dinara
Lančić sa imenom - savršen poklon! Lančić sa imenom - savršen poklon!
Hot
Model: 50
Lančić sa imenom od srebra finoće 925 - težina je oko 4.5 grama (u zavisnosti od dužine imena)Lančići sa imenom koje nudimo se izradjuju u našoj ..
3000 Dinara
Lančić sa imenom - happy stil
Hot
Model: 141
Lančić sa imenom - happy stil - Srebro 925 - oko 4.5 grama Lančić sa imenom u takozvanon happy stil-u radjen je u Srebru finoće 925, i pr..
3000 Dinara
Srebrna ogrlica sa 3 imena i velikim srcem
Novo Hot
Model: 3 imena i veliko srce
Lančić sa 3 imena i velikim srcem je jedinstven, unikatan poklon !Potrebno je samo da ukucate 3 imena i da izaberete koje Vam se pismo najviše svidja...
4800 Dinara
Огрлица са именом и срцем - ћирилица
Novo Hot
Model: 178
Огрлица са именом и срцем - ћирилицаУ питању је савршен поклон за све оне којима је стало да се очува ћирилично писмо и српска традиција.Огрли..
3360 Dinara
Ланчић са именом у ћирилици - друга варијанта Ланчић са именом у ћирилици - друга варијанта
Novo Hot
Model: 80
Ланчић са именом у ћирилици - druga варијантаОво је друга варијанта ланчића са именом исписано ћириличним фонтом.У питању је поклон за све оне ко..
3000 Dinara
Ланчић са именом исписан ћирилицом
Novo
Model: 158
Ланчић са именом исписан ћирилицом - ћирилично писмо и фонтПосле неколико месеци тестирања, а на основу захтева купаца, направили смо за Вас ланчић..
3000 Dinara
Zlatne burme - težine 7.4 grama - širine 5 mm Model:M216
Novo
Model: M216
Naručite online zlatne burme za Vaše venčanje ili kao poklon Vašim najdražima!Zlatne burme iz ponude kompanije YES NAKIT d.o.o. iz Subotice možete iza..
38990 Dinara
Lančići sa imenom

od 2010. godine sa Vama!

Hiljade kupaca je već proverilo naš kvalitet i stoga smo još uvek na tržištu, u mogućnosti I VAMA da napravimo NAKIT PO VAŠOJ ŽELJI!

Zašto kupiti kod nas?

Ko smo mi? SN nakit je tim ljudi iz Subotice okupljen sa željom da Vam bezbedno i sa poverenjem ponudi srebrni nakit koji će biti napravljen BAŠ ZA VAS!
I mi koristimo Cookies-e.

Pošalji Viber poruku