Menu
Your Cart

Prsten - prstenje - burme

Prsten - prstenje - burme

zlatne burme

Zlatne burme

 


srebrne burme
Srebrne burme

Gore su u ponudi dve najnovije kolekcije - kataloga nakita

dole možete naručiti nešto iz standardne grupe proizvoda po narudžbi iz kategorije "Prsten - prstenje - burme"

Foto nakit - srebrni medaljon sa graviranom slikom po želji
Free
Foto nakit - medaljon sa slikom po željiSlike pošaljite na FACEBOOK - trenutno ne može direktno na server!S obzirom da sam srebrni nakit radimo za Vas po Vašoj želji, ovo je mesto gde možete izabrati i naručiti srebrni medaljon pojedinog oblika sa bilo kojom fotografijom iz Vašeg računara! ..
0 Dinara
Prsten sa imenom - prstenje sa tekstom po želji - osnovni modelPred Vama je mogućnost da naručite originalan i unikatan nakit - prsten sa imenom ili bilo kojim drugim tekstom po želji!Sve što treba je da unesete tekst koji će da bude "isečen" u samom prstenu, te da izaberete veličinu prste..
3600 Dinara
Prsten sa ukrasom - model 1 sa gravuromPred Vama je mogućnost da naručite originalan nakit - prsten sa gravurom model 1Izaberite veličinu prstena, i u roku od 7 do 10 dana prsten je na Vašoj adresi, zapakovan u adekvatnoj kutijici za poklon bez obzira da li je za vas ili je nekome drugom kao..
3600 Dinara
prsten za dva prstaDupli prsten sa imenom po željiNaručite sa poverenjem na našem sajtu dupli prsten sa imenom - apsolutni hit NAKIT u SHOWBIZZ svetu!Dovoljno je da unesete koje ime/tekst želite  + veličinu za veći prst.  ROK ZA IZRADU JE 7 DO 10 DANAEvo nekih predloga tek..
3000 Dinara
Naručite srebrne burme sa 5 cirkona sa bojom po želji.Sav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.Na Vama je da nam kažete veličine burmi, i adresu gde da pošaljemo, i u roku od par dana su burme kod Vas.Navedena cena je za par burmi, ali se može naručiti i pojedinačno...
8000 Dinara
Naručite srebrne burme sa cirkonom boje po Vašoj želji.Sav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.Na Vama je da nam kažete veličine burmi, i adresu gde da pošaljemo, i u roku od par dana su burme kod Vas.Navedena cena je za par burmi, ali se može naručiti i pojedinačno...
8000 Dinara
Za venčanje bi bilo sjajno imati unikatne burne, stoga pogledajteSrebrne Burme - dupla burma - sa rotirajućim tekstom ili datumomNajnovije UNIKATNE Srebrne Burme !Radi se o duploj burmi: srebrni spoljni prsten-tekst sa imenima ili datumom venčanja(veridbe) se rotira(vrti) oko osnovne bur..
6000 Dinara
Srebrne Burme - model 1
Hot
Naručite srebrni nakit pouzećem za 48 sati:Srebrna burma model A1 Navedena cena je za par srebrnih burmi. Sav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.Nakit se plaća pri preuzimanju...
8000 Dinara
Srebrne Burme - model 3
Hot
Burme od srebra - model 3Sav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Plaćanje je pri preuzimanju, za isporuku burmi se čeka 3-4 dana, a nevedena cena je ZA PAR BURMI !Ove srebrne burme možete da naručite tu na sajtu, porukom na našem Facebook profilu, mailom, ili pak pozivom na naš..
8000 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem:Burme od srebra za Vas - po željiSve burme se izradjuju od srebra finoće 925.  Cena je za par burmi...
8000 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem za 48 sati:Burme od srebraSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925. Naručite danas, ŠALJEMO SUTRA, a kod VAS je PREKOSUTRA, i TADA PLAĆATE NAKIT!Navedena cena je ZA PAR BURMI!..
8000 Dinara
Srebrne burmice sa imenom - Hit proizvod!U mogućnosti ste naručiti tanke srebrne burme sa BILO KOJIM IMENOM, nadimkom, datumom ..DAKLE, VI NAM RECITE ŠTA DA PIŠE NA BURMICI, MI VAM ŠALJEMO NA KUĆNU ADRESU!Rok za isporuku je 48 sati, osim za narudžbe vikendom, kada je prvi ..
2400 Dinara
Showing 1 to 12 of 28 (3 Pages)
I mi koristimo Cookies-e.

Pošalji Viber poruku