Menu
Your Cart

Obratite pažnju da je sledeći dan za slanje nakita subota, 1. jun.

Srebrni Prsten - prstenje

Prsten / prstenje

dole možete videti standardne modele proizvoda po narudžbi!
Foto nakit - srebrni medaljon sa graviranom slikom po želji
Hot Free
Foto nakit - medaljon sa slikom po željiSlike možete poslati i na FACEBOOK-u i na Viberu.S obzirom da sam srebrni nakit radimo za Vas po Vašoj želji, ovo je mesto gde možete izabrati i naručiti srebrni medaljon pojedinog oblika sa bilo kojom fotografijom iz Vašeg računara!Sve što treba d..
0 Dinara
Prsten sa imenom - prstenje sa tekstom po želji
Hot
Prsten sa imenom - prstenje sa tekstom po želji - osnovni modelPred Vama je mogućnost da naručite originalan i unikatan nakit - prsten sa imenom ili bilo kojim drugim tekstom po želji!Sve što treba je da unesete tekst koji će da bude "isečen" u samom prstenu, te da izaberete veličinu prste..
4300 Dinara
Prsten sa ukrasom - model 1 sa gravuromPred Vama je mogućnost da naručite originalan nakit - prsten sa gravurom model 1Izaberite veličinu prstena, i u roku od 7 do 10 dana prsten je na Vašoj adresi, zapakovan u adekvatnoj kutijici za poklon bez obzira da li je za vas ili je nekome drugom kao..
4300 Dinara
prsten za dva prsta - Dupli prsten sa imenom po želji prsten za dva prsta - Dupli prsten sa imenom po želji
Hot
prsten za dva prstaDupli prsten sa imenom po željiNaručite sa poverenjem na našem sajtu dupli prsten sa imenom - apsolutni hit NAKIT u SHOWBIZZ svetu!Dovoljno je da unesete koje ime/tekst želite  + veličinu za veći prst.  ROK ZA IZRADU JE 7 DO 10 DANAEvo nekih predloga tek..
3600 Dinara
Prsten od srebra u obliku sidraSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.ROK ZA IZRADU JE 7 DO 10 DANA..
4300 Dinara
Srebrni prsten finoce 925 u oblicima kocke, kruga, srca i cvetaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.ROK ZA IZRADU JE 7 DO 10 DANA..
4300 Dinara
Prsten od srebra ukrasen sapicamaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.ROK ZA IZRADU JE 7 DO 10 DANA..
4300 Dinara
srebrni prsten - sečena ukrasna gravura
Hot
Srebrni prsten finoce 925 sa sečenom gravurom - model P17Sav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.Izradjujemo ga po Vašoj veličini koju želite!Kako izmeriti veličinu prstena? Kliknite ovde!ROK ZA IZRADU JE 7 DO 10 DANA..
3600 Dinara
Prsten od srebra ukrasen krsticimaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.ROK ZA IZRADU JE 7 DO 10 DANA..
4300 Dinara
Srebrni prsten finoce 925 sa rebrastom gravurom - model P19Sav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.Izradjujemo ga po Vašoj veličini koju želite!Kako izmeriti veličinu prstena? Kliknite ovde!ROK ZA IZRADU JE 7 DO 10 DANA..
3600 Dinara
Srebrni Prsten sa slovom po želji i srcem/cvetićem
Hot
U mogućnosti ste da naručite Srebrni Prsten sa slovom po Vašoj želji,i sa dodatnim ukrasom u vidu srca ili cvetićaNa Vama je samo da unesete Vašu veličinu prstena, slovo i koji ukras želite.Sve to možete učiniti i putem telefona 061/55.33.123Pogledajte i ostalo srebrno prstenjeROK ZA..
2400 Dinara
Prsten sa ukrasom - model 2 sa gravuromPred Vama je mogućnost da naručite originalan nakit - prsten sa gravurom model 2Izaberite veličinu prstena, i u roku od 7 do 10 dana prsten je na Vašoj adresi, zapakovan u adekvatnoj kutijici za poklon bez obzira da li je za vas ili je nekome drugom kao..
4300 Dinara
Showing 1 to 12 of 17 (2 Pages)
I mi koristimo Cookies-e.