Menu
Your Cart

Srebrni lančići ukrašeni cirkonima

Srebrni lančići ukrašeni cirkonima

Lančić sa imenom i krunom sa cirkonima - Queen
Hot
Lančić sa imenom - Queen - Može bilo koje ime!Izradjen u Srebru finoće 925 Lančić sa imenom model QUEEN je savršen poklon za: - poklon za drugaricu - voljenu osobu, - za krštenje, - za novorođenu decu, ...U ceni dobijate: - pločicu sa Vašim imenom urađeno kao na slici (dužina pločic..
4200 Dinara
Lančić sa imenom i linijom ukrašenom cirkonima
Hot
Lančić sa imenom i linijom ukrašenom cirkonima  ..
4200 Dinara
Lančić sa imenom i srcem od cirkona - tanki pisani font
Hot
Lančić sa imenom i srcem od cirkona - tanki pisani font..
4200 Dinara
Naručite online ili telefonom na broj 061/55.33.123 !Ogrlica sa inicijalima i srcem - popunjeno providnim i crvenim cirkonimaIzrađena je od srebra finoće 925 i predstavlja savršen poklon za rođendan drugarici, sestri, devojci ili nekoj drugoj Vama dragoj osobi.Unesite koje inicija..
4800 Dinara
Srebrni lančić sa imenom - slova ukrašena cirkonimaIzradjen u Srebru finoće 925 Lančić sa slovima - slova ukrašena cirkonima je fantastičan poklon za ROĐENDAN, kao poklon za drugaricu, za sestru, za mamu, za voljenu osobu, za krštenje, za novorođenu decu, za sve prilike za koje Vam treba atrakti..
4800 Dinara
Srebrne minđuše - slovo po želji - ukrašeno cirkonima!Minđuše sa inicijalima!Izradjene u Srebru finoće 925 minđuše sa inicijalom su unikatan i savršen detalj koji možete nositi u svim prilikama, ili ga dati kao poklon drugarici za rođendan, ili kao poklon devojci za rodjendan.  U ..
3300 Dinara
srebrni lančić sa cirkonima - ime po želji - sva slova u istoj boji cirkona i srce u cirkonima
Hot
Srebrni lančić sa cirkonima - ime je po Vašoj želji - sva slova u istoj boji cirkona i srce u cirkonimaIzradjen u Srebru finoće 925 Lančić sa imenom gde su sva slova u jednoj boji cirkona, a srce u drugoj boji cirkona sirkonima je fantastičan poklon za ROĐENDAN, kao poklon za drugaricu, z..
4800 Dinara
Naručite srebrni nakit pouzećem za 48 sati:Lančić sa dva imena - ukrašen detelinom sa 4 lista i cirkonimaSav nakit izradjujemo od srebra finoće 925.Potrebno je samo da ukucate 2 imena: gornje i donje ime, da izaberete vrstu slova, i da napišete adresu gde da Vam pošaljemo, i za 2 radna d..
4500 Dinara
Srebrni lančić sa imenom - cvet sa cirkonimaIzradjen u Srebru finoće 925 Lančić sa imenom gde je dodatni cvet sa sirkonima je fantastičan poklon za ROĐENDAN, kao poklon za drugaricu, za sestru, za mamu, za voljenu osobu, za krštenje, za novorođenu decu, za sve prilike za koje Vam treba atraktiva..
4200 Dinara
Srebrni lančić sa imenom - prvo slovo sa cirkonimaIzradjen u Srebru finoće 925 Lančić sa imenom gde je prvo slovo sa sirkonima je fantastičan poklon za ROĐENDAN, kao poklon za drugaricu, za sestru, za mamu, za voljenu osobu, za krštenje, za novorođenu decu, za sve prilike za koje Vam treba atrak..
4200 Dinara
Srebrni lančić sa imenom - srce sa cirkonimaIzradjen u Srebru finoće 925 Lančić sa imenom gde je srce sa sirkonima je fantastičan poklon za ROĐENDAN, kao poklon za drugaricu, za sestru, za mamu, za voljenu osobu, za krštenje, za novorođenu decu, za sve prilike za koje Vam treba atraktivan, a cen..
4200 Dinara
Srebrni lančić sa imenom - sva slova u istoj boji cirkonaIzradjen u Srebru finoće 925 Lančić sa imenom gde sva slova imaju cirkone, ali je prvo slovo različite boje je fantastičan poklon za ROĐENDAN, kao poklon za drugaricu, za sestru, za mamu, za voljenu osobu, za krštenje, za novorođenu decu, ..
4800 Dinara
Showing 1 to 12 of 23 (2 Pages)
I mi koristimo Cookies-e.

Pošalji Viber poruku